MediaWatch

Dansk Industri skifter pressechef

Efter 13 år i stolen stopper Rolf Ejlertsen som pressechef i Dansk Industri - hans afløser er udnævnt og rekrutteret internt.

Foto: Di energibranchen

Dansk Industri har udpeget chefkonsulent Per Geckler Møller som ny pressechef fra i dag, oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen sker, efter tidligere pressechef Rolf Ejlertsen har valgt at træde ud af lederrollen, skriver DI, efter 13 år i stolen som pressechef og leder af DI Medier

Per Geckler Møller har været ansat i DI siden 2005 og blev udnævnt til chefkonsulent i 2011. Han har de seneste fire år arbejdet i DI’s presseenhed, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med DI Topmødet, DI’s Produktivitetspanel, erhvervslivets bud på en vækstplan og DI’s 2020-plan for Danmark. Han har samtidig fungeret som taleskriver for DI’s adm. direktør Karsten Dybvad.

Per Geckler Møller er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2005. Han har desuden en tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Ledelsesgruppen i DI’s kommunikationsområde består fremover af Per Geckler Møller, kommunikationschef Stefan Kumarage Schou og kommunikationsdirektør Marion Hannerup.

Rolf Ejlertsen fortsætter som chefkonsulent efter skiftet, oplyser DI.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs