MediaWatch

Bortvist direktør i Kommunikation og Sprog berigede sig selv for millioner

Revisionshuset Deloitte har sat tal på, hvor mange penge fratrådt direktør i Kommunikation og Sprog uretmæssigt tilegnede sig over en tiårig periode, frem til han fratrådte i november.

Foto: Thomas Borberg

3,8 mio. kr. Så mange penge har en direktør i Kommunikation og Sprog uretmæssigt tilegnet sig selv ifølge revionshuset Deloitte, fremgår det af pressemeddelelse.

Deloitte har på foranledning fra Service2 og Kommunikation og Sprog opgjort, at direktør over en periode på ti år har overført tre mio. kr. til sig selv fra Kommunikation og Sprog. I forsikringssamarbejdet Service2, hvor den pågældende også var direktør, har han i samme periode uretmæssigt overført 770.000 kr. fra selskabet til sig selv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs