MediaWatch

Danish Agro skifter kommunikationsdirektør

Efter ti år hos grovvaregiganten stopper Danish Agros kommunikationsdirektør. Afløseren er fundet.

Danish Agro får ny kommunikationsdirektør. | Foto: Danish Agro / PR

Til august bliver der udskiftet i det øverste ledelseslag i grovvarekoncernen Danish Agro, der målt på omsætning hører til blandt landets 20 største virksomheder.

Andelsselskabets kommunikationsdirektør, Søren Møgelvang Nielsen, har valgt at stoppe efter ti år i selskabet.. Han afløses til august af Thomas Mørch, der kommer fra en stilling som redaktør på landbrugsmediet AgriWatch.

Hvad næste skridt skal være for Søren Møgelvang Nielsen, ved han endnu ikke, men der er nu tid til en tænkepause over næste skridt i karrieren, skriver han selv på Linkedin.

”Jeg er helt enormt stolt over, at have været en del af Danish Agro. Passionerede kolleger, fuld fokus på værdi for landmanden og en virksomhed, der er mere end tredoblet i størrelse, siden jeg startede. Der er sket helt utroligt meget, siden jeg startede i 2012 som koncernens første kommunikationschef,” skriver Søren Møgelvang Nielsen.

Henter redaktør internt

AgriWatch har fredag meddelt, at de har fundet Thomas Mørchs afløser internt. Det drejer sig om Dorte Stenbæk Bro, der begynder som redaktør 1. juli.

Dorte Stenbæk Bro har i årevis beskæftiget sig med landbrugsstoffet både som økonomireporter på LandbrugsAvisen og siden november 2021 som skrivende journalist på AgriWatch.

Denne artikel er leveret af MediaWatchs søstermedie AgriWatch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs