MediaWatch

Kommunikationsbureau henter ny direktør fra Dansk Erhverv

Politisk chef i Dansk Erhverv skal udvikle public affairs-forretningen hos Lead Agency som ny direktør for området.

Foto: PR/Lead Agency

Lead Agency opruster på public affairs med ansættelsen af Dea Donkin som ny direktør for forretningsområdet. Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

Dea Donkin kommer fra en stilling som politisk chef hos Dansk Erhverv og skal stå i spidsen for den fremtidige forretningsudvikling inden for Public Affairs.

”Vi har gennem de sidste 3-4 år udbygget vores forretning på Public Affairs inden for en række sektorer, bl.a. sundhed, klima og tech. Med Dea får vi nu den helt rette profil til at accelerere den udvikling inden for en række sektorer. Dea har solid erfaring fra både Christiansborg og rådgiverbranchen, et stærkt netværk, bred indsigt i en række sektorer og ikke mindst præcis det drive, vi har brug for,” siger Peter Albæk, partneransvarlig for public affairs i Lead i meddelelsen.

Opgaven for Dea Donkin bliver dels at udbygge forretningen til flere sektorer i erhvervslivet dels at integrere flere af de interne kommunikationskompetencer i udviklingen af public affairs-forretningen, skriver bureauet.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs