MediaWatch

Marketing- og kommunikationschef siger farvel til Nordea

Nordea bliver marketing- og kommunikationschef fattigere når Mikkel Jørnvil, Head of MarCom Banking i Danmark, stopper ved udgangen af januar.

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Efter at have været i Nordea siden 2017 er det nu blevet tid til nyt for Mikkel Jørnvil, der er marketing- og kommunikationschef i Nordea Danmark.

Det oplyser han på Linkedin.

"Jeg har valgt at miste fodfæstet for en stund, og det kan mærkes i maven. Men sådan er det, når jeg nu melder dette ud: Jeg stopper i Nordea efter en håndfuld fantastiske år. Og nej, det er ikke på grund af et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, og jeg har heller ikke fået et spark i røven," skriver Mikkel Jørnvil.

Han fortæller, at han for nylig fyldte 50 år, og det har givet anledning til eftertanke.

"Hvad ønsker jeg af livet i det nye kapitel? Hvilke er mine prioriteter og værdier? Er der noget, jeg vil lave om på? Den slags spørgsmål har jeg vendt med meget få mennesker og først og fremmest mig selv. Og frem voksede beslutningen, jeg har truffet, som på samme tid var afsindig svær og meget enkel," skriver Mikkel Jørnvil.

Udover tiden i Nordea har han fem år som selvstændig, en post som kommunikationsdirektør i TDC og Handelsbanken med sig i bagagen.

"At jeg ikke ved, hvad jeg skal kaste mig over, er en væsentlig del af den situation, jeg nu skaber for mig selv. Jeg ved dog, at jeg ikke genstarter det selvstændige liv, og at jeg vil prøve kræfter med en ny branche. Men om det er stort, småt, dansk, internationalt, etableret eller nystartet, må tiden vise," skriver Mikkel Jørnvil.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs