MediaWatch

Formand og stifter stiller sig i spidsen for kommunikationsbureau

Radius CPH får velkendt ansigt i spidsen og udvider samtidig ledelsen med to nye direktørprofiler.

Nicolaj Taudorf Andersen (th) vender retur til den daglige ledelse af Radius CPH og får bl.a. følgeskab af COO Jens Hjorth-Larsen (tv) | Foto: PR/Radius CPH

Kommunikationsbureauet Radius CPH sætter nyt ledelseshold, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Efter seks år forlader adm. direktør Asbjørn Haugstrup bureauet for at blive kommunikations- og policychef for A.P Møller Holding-selskabet Innargi A/S.

Han afløses af Radius CPH's formand og stifter Nicolaj Taudorf Andersen, der vender tilbage som CEO.

Samtidig er der rekrutteret to nye direktører til ledelsen. Jens Hjorth-Larsen bliver er tiltrådt som ny COO med ansvar for vækst og forretningsudvikling. Han kommer senest fra en stilling som seniorkonsulent i Potential Project. og er tiltrådt.

1. september støder Lea Wohlert til ledelsen som ny direktør for Public Affairs. Hun kommer fra et job som chef for Socialdemokratisets politiske afdeling på Christiansborg. 

"Jeg er meget stolt over, at det er lykkes os at få så stærke kapaciteter som Lea og Jens ombord. Med deres kompetencer og erfaring kommer de til at bidrage til den faglige og forretningsmæssige rejse, som Radius CPH er på," udtaler Nicolaj Taudorf Andersen, der bl.a. ser vækstpotentiale i krydsfeltet mellem kommunikation og Public Affairs.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs