MediaWatch

Kreativitet & Kommunikation skifter ud i spidsen af bestyrelsen

Brancheforeningen skal have ny bestyrelsesformand i slutningen af marts, da den nuværende ikke vil genopstille til formandsposten i bureauernes brancheforening. Næstformand er indstillet til posten.

Kim Boisen er nomineret som arvtager til rollen som bestyrelsesformand i Kreativitet og Kommunikation. | Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Kreativitet & Kommunikation, der brancheorganisation for bl.a. reklame- og mediebureauer, skal have ny bestyrelsesformand ved en generalforsamling i slutningen af marts, da den nuværende formand, Jens Peter Jensen, har valgt ikke at genopstille til posten. Det skriver Kreativitet & Kommunikation i en pressemeddelelse.

Beslutningen er truffet, da Jens Peter Jensen vil fokusere på opgaverne som direktør for marketingbureauet Hjaltelin Stahl, som er blevet opkøbt af den irske konsulentkæmpe Accenture.

"På den baggrund vil det ikke være muligt også at opfylde de krav, jeg selv stiller til varetagelsen af formandsposten for Kreativitet & Kommunikation, i de kommende år. Det er min personlige konklusion og derfor et valg, jeg har været nødsaget til at træffe, selvom det vitterligt er med vemod, da jeg elsker vores forening og vores dream-team af en bestyrelse," siger Jens Peter Jensen i meddelelsen.

Kreativitet & Kommunikations bestyrelse har enstemmigt indstillet nuværende næstformand for bestyrelsen og adm. direktør for Robert/Boisen & Like-minded, Kim Boisen, til formandsposten.

Den nye bestyrelsesformand vælges ved generalforsamlingen 25. marts.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen har manipuleret med coronastøttemidler og blev politianmeldt, både Nent og Discovery gav store interviews og så viste en aktindsigt, at Google faktisk har forsøgt at få møde i kalenderen med Danske Medier om betalingsaftale. Alt det og meget mere får du her i ugens overflyvning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs