MediaWatch

Egmont Publishing tror fortsat på bureau efter underskud i 2019

Underskud på 7,6 mio. kr. i 2019 har ikke fået hovedejeren Egmont Publishing til at miste troen på bureuaet Belong, der i 2020 har skåret forretningen til.

Foto: PR/Egmont

Bureauet Belong, hvis hovedejer er Egmont Publishing, får fuld opbakning fra ejeren trods røde tal på bundlinjen, skriver Markedsføring.

"Belong kommer stadigvæk til at være økonomisk belastet af et hårdt forår, og det vil regnskabet i 2020 også vise. Men efter at bureauet er flyttet ind til Egmont Publishing, har vi reduceret omkostningerne og har en positiv drift," skriver Frank Vilstrup, direktør for consumer magazines, i en kommentar til Markedsføring og afviser, at nedlukning eller fusion af Belong er på tale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs