MediaWatch

JP/Politikens Forlag skovler kul på vækstplan med opkøb

Rettighederne til at udgive internationale bestsellerforfattere som Dan Brown, der kan spille sammen med svensk knopskydning, har sendt JP/Politikens Forlag ud på opkøbsmarkedet for første gang i nyere tid, forklarer direktør.

JP/Politiken Hus sætter streg under bestsellerstrategien med opkøbet af forlaget Hr. Ferdinand, der bl.a. udgiver Dan Browns og Stephen Kings romaner på det danske marked.

Opkøbet, der er faldet på plads i løbet af sommeren, efter der kom hul på drøftelserne op til sommerferien, er det første i nyere tid. Hidtil har JP/Politikens Forlag fravalgt at købe sig til vækst og satset på organisk vækst med fokus på et begrænset antal udgivelser med stort aftryk og afsætningspotentiale. Senest med en knopskydning i Sverige, hvor udgiveren etablerede søsterforlaget Polaris ved årsskiftet for at opdyrke samme position på det svenske bogmarked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs