MediaWatch

Lindhardt og Ringhof udvider sit territorie på uddannelsesområdet

Egmont-forlaget køber majoriteten af virksomhed med fokus på ordblindhed og mennesker med læsevanskeligheder og udvider i den forbindelse sine uddannelsesaktiviteter endnu en gang.

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Lindhardt og Ringhof fortsætter oprustningen på uddannelsesområdet med opkøb af en majoritetsandel i selskabet Ordblindetræning, der ifølge virksomhedens egne oplysninger er den største udbyder af kurser og kompetenceudvikling på området. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Ordblindhed og svære læsevanskeligheder er en af de allerstørste enkeltårsager til, at mange børn og unge kæmper for at nå og udfolde hele det potentiale, de rummer som mennesker. Derfor er ordblindhed et område, som vi hos Egmont Fonden og Lindhardt og Ringhof Uddannelse gennem flere år har haft et helt særligt fokus på – bl.a. gennem udvikling af landets bedste undervisningsmaterialer og store støtte-bevillinger fra Egmont Fonden," udtaler Cliff Hansen, direktør for Lindhardt og Ringhof Uddannelse, som ejerposten i Ordblindetræning bliver lagt ind under.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs