MediaWatch

Bogbranchens stortræf i Frankfurt vender retur i fysisk form

Efter sidste års digitale udgave forventer den internationale bogmesse i Frankfurt at blive gennemført som normalt til oktober.

Foto: Arne Dedert/AP/Ritzau Scanpix

Det internationale bogtræf Frankfurter Buchmesse slår igen dørene op for publikum efter sidste års formskifte til online begivenhed i skyggen af covid-19.

Det skriver messen på sin hjemmeside.

Messen finder sted fra 20.-24. oktober og er trods den gradvise normalisering af samfundet tilpasset risikoen for nye smittebølger bl.a. i kraft af fleksible muligheder for afbud, skriver messen.

Den afvikles samtidig med støtte fra et tysk kulturprogram, som ifølge messen betyder, at deltagerne slipper billigere i standleje i år.

"Vi har udviklet et unikt koncept for alle deltagere i årets messe - med reviderede vilkår, en generøs afbestillingspolitik og et fleksibelt program, der gør det muligt at reagere hurtigt på skiftende forhold og udfordringer," skriver messen, der melder om deltagelse fra 60 nationer.

Også det danske bogtræf Bogmessen i Forum vender tilbage i fysisk form i år til november.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs