MediaWatch

Bogforum er tilbage på plakaten - nu med mere plads

Efter årets største begivenhed i bogbranchen blev aflyst sidste år, efter et tumultarisk forløb, ser Bella Centeret ud til at blive fyldt op med forlagsfolk i efteråret. Arrangør har sikret mere plads for at kunne leve op til eventuelle afstandskrav.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Entusiastiske bogfolk og forlæggere måtte sidste år undvære Bogforum, efter forlag på stribe trak sig ud af arrangementet, bl.a. fordi smittetrykket var på opadgående kurs. Men i år er arrangementet tilbage, når vi skriver november, bekræfter Andreas Nordkild Poulsen, udstillingsleder ved BC Hospitality Group, der står for Bogforum.

Afholdelsen af Bogforum, der er kalendersat til 5.-7. november i Bella Centeret i København, er selvfølgelig med forbehold for udviklingen i coronapandemien, men som situationen ser ud, vender arrangementet tilbage til sit normale format, lyder det. Forrige år besøgte godt 38.000 gæster Bogforum i Bella Center.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs