MediaWatch

Bogmesse i London opgiver fysisk træf og går igen online

The London Book Fair bliver alene en digital begivenhed i 2021. For andet år i træk år blokerer corona  for muligheden for at mødes ansigt-til-ansigt ved det store forlagstræf.

London Book Fair i 2017 i Olympia London. | Foto: Peter Trimming, CC BY 2.0

The London Book Fair har nu officielt opgivet at invitere forlagsbranchen til at mødes fysisk som planlagt i Olympia London. Som 2020 bliver den store forlagsmesse udelukkende afholdt online, skriver Publishing Perspectives.

"De seneste måneder har vi afsøgt enhver mulighed for at afholde dette års messe med udstillere, interessenter og øvrige rådgivere. Med de komplekse udfordringer og begrænsninger, som den globale pandemi rejser, ønskede vi at give det bedst mulige varsel til udstillere og deltagere, samtidig med at vi ønsker at træffe den bedste beslutning for bogbranchen. Med den fortsatte usikkerhed omkring internationale rejseregler og udruldning af vacciner, står det nu klart, at en ansigt-til-ansigt messe i 2021 ikke vil kunne tilbyde den værdi til deltagerne, som vi ønsker de skal have," siger Andy Ventris, direktør for The London Book Fair i en pressemeddelelse.

The Online Book Fair 2021 finder sted i juni måned med flere konferencer planlagt til uge 23 og løfte om udmelding af flere større events senere i juni.

Håbet er at vende tilbage med en fysisk udgave af The London Book Fair til næste år, der som sædvanlig vil blive afholdt i foråret, nærmere bestemt den 5.-7. april 2022.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs