MediaWatch

Bookbeat-chef: Vi ser gode resultater i Danmark

Bookbeats svenske topchef melder, at streamingtjenesten efter et år i Danmark er på rette kurs i forhold til sin ambition om at runde 100.000 danske abonnenter.

Niclas Sandin, , administrerende direktør for BookBeat | Foto: Handout / Bookbeat

Bookbeat er stadig ny på det danske bogstreaming-marked, men ambitionerne fejler ingenting. Ifølge Bookbeats direktør, Niclas Sandin, er tjenesten på rette spor til at indfri sit mål om at få mere end 100.000 betalende brugere i Danmark. Det skriver Kulturmonitor.

“Danmark er et af vores seneste kernemarkeder, og vi har kun foretaget bred markedsføring siden sidste efterår. Allerede på dette tidlige tidspunkt har vi set rigtig gode resultater, og indtil videre vokser Danmark mere, end vi voksede i Finland i første halvår, hvilket sandsynligvis er den bedste sammenligning baseret på markedsstørrelse,” siger Niclas Sandin til Kulturmonitor.

Bookbeat meldte sin ankomst i Danmark i begyndelsen af sidste år og lancerede nogle måneder senere den danske udgave af tjenesten, der konkurrer mod bl.a. Saxo Premium, Mofibo, Bookmate, Chapter og Nextory.

Bogtjeneste fra Bonnier sigter efter 100.000 danske abonnenter

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs