MediaWatch

Politikens Forlag henter profil med erfaring fra film- og tv-branchen

Filmproducer og manuskriptkonsulent skifter til forlagsbranchen og bliver en del af redaktørholdet på Politikens Forlags fiktionsudgivelser.

Mille Hayes bliver ny redkatør på Politikens Forlag. | Foto: Christian Geisnæs

Politikens Forlag har fundet ny profil til fiktionsafdelingen og ansat Mille Haynes som redaktør. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Mille Haynes kommer med erfaring fra film- og produktionsbranchen og har bl.a. været producer på dokumentaren "Mig og min far - hvem fanden gider klappe". Hun har arbejdet med manuskripter i flere regi og har siden 2019 været story editor i produktionsselskabet Sam Productions, som hun fortsat vil have en tilknytning til, oplyser forlaget.

Hun er uddannet cand.mag i film- og medievidenskab og har tidligere været spydspids på Cph Dox' internationale instruktørlaboratorium, Cph Lab, lige som hun er tilknyttet filmfestivalen Berlinalens talentprogram "Script Station".

Ansættelsen af Mille Haynes kommer, efter Politikens Forlag ved årsskiftet sagde farvel til redaktør Helle Stavnem, der er blevet redaktionschef på forlaget People's.

Hun tiltræder 15. marts.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs