MediaWatch

Kommerciel direktør forlader Saxo.com

Fintechselskab hyrer ny adm. direktør, der dermed forlader posten som kommerciel direktør for Saxo.com.

Jan Thisted Ettrup-Mikkelsen tiltræder hos Menupay 1. oktober. | Foto: PR/Menupay

Jan Thisted Ettrup-Mikkelsen siger farvel til Saxo.com og posten som kommerciel direktør for at blive adm. direktør for fintechselskabet Menupay fra 1. oktober. Det oplyser hans kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Den afgående kommercielle direktør har været hos Saxo.com i omkring fire år og bl.a. arbejdet med abonnementsforretningen Saxo Premium.

"Vi er glade for at få Jan ombord hos Menupay. Han kommer med den helt rigtige erfaring som digital købmand i Saxo.com, der er en af Danmarks største ecommerce-platforme," siger Erik Lorenz Petersen, bestyrelsesformand for Menupay, der står bag en betalings- og rabatløsning til restauranter, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs