MediaWatch

"Som leder af et nyt forlag er det vigtigt for mig at ytre min mening om litteraturen og om bogbranchen offentligt med fare for, at ikke alt er lige klogt"

MediaWatchs Sommerbarometer: En opstart af et nyt forlag midt i en coronakrise, der har sendt en af branchens største forhandlere i konkurs, var den altoverskyggende overskrift for årets første halvår for Jacob Søndergaard, forlagsdirektør for Gutkind.

Foto: PR/Bonnier Books

1. Hvilken arbejdsdag var den bedste i 1. halvår?

"Det var fredag den 15. maj, da Gutkinds første bog udkom: Stine Pilgaards "Meter i sekundet". Samme måned udkom Tine Høegs "Tour de chambre" og Matias Faldbakkens "Vi er fem", og festen fortsatte bare."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs