MediaWatch

Tidligere Rosinante-chef skal lede forlags nye streamingtjeneste: Vi skal op over 100.000 brugere

Direktør for den nye bogstreamingtjeneste Chapter, som Gyldendal, Gads Forlag og Modtryk står bag, er fundet internt og har allerede ansat tre på holdet. Ambitionen er som minimum at komme over 100.000 abonnenter for at sikre økonomi i tjenesten, fortæller direktør.

Jesper Siber er udpeget som direktør for den nye streamingtjeneste for bøger Chapter, som er ejet af forlagene Gyldendal, Gads Forlag og Modtryk. Siber var indtil 2019 komerciel direktør i forlagsgruppen Rosinante & co. | Foto: Gyldendal Medie/PR

Det bliver Jesper Siber, der indtil slutningen af 2019 var kommerciel direktør i Gyldendal-forlaget Rosinante & Co, som skal stå i spidsen for den kommende bogstreamingtjeneste Chapter.

Udformningen af tjenesten er undfanget i Jesper Sibers egen baghave, efter han – siden Rosinante blev lukket ned i slutningen af 2019 – har været ansvarlig for forretningsudvikling i Gyldendal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs