MediaWatch

Filmselskab køber rettighederne til dansk bestseller

Regner Gråsten Film vil filmatisere Leonora Christina Skovs selvbiografiske, storsælgende roman "Den, der lever stille".

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Rettighederne til at filmatisere den danske roman "Den, der lever stille", som forfatter Leonora Christina Skov står bag, er blevet købt af produktionsselskabet Regner Gråsten Film. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Bogen, som er udgivet af Politikens Forlag i 2018, har opnået 62 uger i toppen af bestsellerlisterne og er solgt i over 120.000 eksemplarer. En filmatisering af bogen vil ske under instruktør Puk Grasten, der sammen med Torval Lervad også skriver manuskriptet.

"Som filminstruktør er det en kæmpe ære at få lov til at sætte billeder på det liv, som så mange mennesker har identificeret sig med, og mit håb er at give publikum en helt ny oplevelse af Leonora Christina Skovs bog," siger Puk Grasten i meddelelsen.

Bogen sikrede tidligere i år Leonora Christina Skov boghandlernes pris, De Gyldne Laurbær. En kommende film forventes at få premiere i slutningen af 2020.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere