MediaWatch

Den Store Danske lever videre - smelter sammen med opslagsværk fra Gads

Gyldendals encyklopædi, Den Store Danske, og Gads Trap Danmark bliver lagt sammen til ét digitalt opslagsværk på nettet. Økonomien er hentet via finansloven og fondsstøtte.

Foto: Scanpix Ritzau/Bax Lindhardt

Gyldendal og Gads Forlag barsler med en ny onlineportal med indhold fra Gyldendal-leksikonet Den Store Danske og opslagsværket Trap Danmark, som Gads udgiver. Ambitionen er, at det skal blive "det største danske opslagsværk nogensinde". Det oplyser Gyldendal i en pressemeddelelse.

De to selskaber har slået sig sammen om projektet, efter Gyldendal i august 2017 valgte at droppe opdateringen af Den Store Danske, da forlaget ikke kunne få økonomien til at køre rundt. Efterfølgende har regeringen så afsat 23 mio. kr. på den netop aftalte finanslov i årene 2019-2022 til at puste nyt liv i opdateringen af værket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs