MediaWatch

Medie: MX i dialog med andre medier

Metroxpress' ejer er i dialog med andre danske mediehuse, og en mulighed er et samarbejde mellem gratisavisen og BT, erfarer Finans.

Foto: Simon Fals/Polfoto/Arkiv

Metroxpress' schweiziske ejer Tamedia er i kontakt med andre danske medier, og et muligt udfald er et samarbejde mellem Metroxpress og BT. Det erfarer Finans.

Marcel Kohler, som er direktør for 20 Minuten, der er Tamedias gratisavis-afdeling, vil ikke kommentere på Finans' oplysning om et muligt samarbejde med BT, men fortæller, at medievirksomheden generelt er i kontakt med andre medier på det danske marked.

"Vi møder også disse rygter - og det er rygter. Du ved, hvor let eller ikke let situationen er for medier i både Schweiz og Danmark, og hvis De Persgroep (ejer af Berlingske Media, red.) besluttede sig for at etablere et samarbejde med et andet medie, kunne det være en mulighed for os. Men det er også tilfældet for andre virksomheder. Du nævner BT, men hvis f.eks. Politiken vil tale med os om Ekstra Bladet, ville det også være en mulighed, og det er vi villige til at tale om. Men alt, hvad du fortæller mig, er rygter, og vi kommenterer ikke rygter," siger Marcel Kohler til Finans.

Han fortæller videre, at 20 Minuten løbende er i kontakt med andre mediehuse i Danmark, men at der ikke er noget nyt i den situation. Metroxpress' adm. direktør, Thomas Raun, afviser over for Finans, at "der er noget konkret."

Tamedia købte Metroxpress i 2012. Siden da har den danske gratisavis leveret pauvre økonomiske resultater og har i perioden fra 2013 til og med 2015 genereret et samlet underskud på over 160 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs