MediaWatch

Bjarne Munck: Jysk Fynske bliver en udfordring

Den 1. august tiltræder Bjarne Munck som ny driftsdirektør i Jysk Fynske Medier. Han anerkender, at det er et stort forventningspres, han møder ind til.

Foto: PR/Berlingske Media

For knap to uger siden annoncerede Jysk Fynske Medier en større ledelsesudskiftning. Bjarne Munck, tidl. driftsdirektør og konstitueret adm. direktør i Berlingske Media, bliver ny driftsdirektør i koncernen, og Jens Bundgaard Poulsen bliver ny salgsdirektør, mens hidtidig salgsdirektør Henrik Damgaard-Hansen og økonomidirektør Michael Brink Pedersen er opsagt.

Over for MediaWatch gjorde adm. direktør Jesper Rosener det klart, at Jysk Fynske Medier ikke har præsteret som håbet efter fusionen af de jyske og fynske mediehuse, der i dag udgør Jysk Fynske Medier. Det er blandt andet derfor, der er hentet nye kræfter ind.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs