MediaWatch

Jysk dagblad indgår aftale med boligselskab

Beboerne i Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg kan fremover læse Viborg Stifts Folkeblads digitale avis gratis.

Jysk Fynske Medier har indgået en aftale med Boligselskabet Sct. Jørgen i Viborg. Den betyder, at beboerne fremover får adgang til Viborg Stifts Folkeblads e-avis gennem et login på boligselskabets nye hjemmeside, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

"Jeg tror, vi er det mediehus i Danmark, som i forhold til dækningsområdets størrelse når ud til det største antal lokale borgere. Men vi vil gerne udbrede vores kvalitetsjournalistik til endnu flere. Derfor er det naturligvis meget interessant for os at komme i kontakt med de mange lejere hos Boligselskabet Sct. Jørgen, som vi i forvejen arbejder sammen med på andre områder, aktuelt blandt andet Snapsting," fortæller Lars Norup, chefredaktør på Viborg Stifts Folkeblad, til avisen med henvisning til en ugelang festival, der bliver afholdt i byen.

Boligselskabet har ifølge selskabets egne oplysninger ca. 5500 lejemål, mens Viborg Stifts Folkeblad i dag bliver læst dagligt af godt 22.000 personer. Avisen hjemmeside har mellem 12.000 og 15.000 unikke brugere, skriver avisen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs