MediaWatch

Bladkompagniet henter ny direktør

JP/Politikens Hus' og Berlingske Medias fælles distributionsselskab har fundet sin nye direktør. Han tiltræder 1. maj.

Foto: PR/JP/Politikens Hus

Jesper Nielsen sætter sig 1. maj i direktørstolen hos Bladkompagniet. Det oplyser distributionsselskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør var fra 2012 til 2015 adm. direktør i PostNord Logistics og har desuden haft ledende stillinger i blandt andet DPD Danmark og TNT Express.

"Med ansættelsen af Jesper glæder vi os over at have fundet en kapacitet inden for branchen med den helt rette kombination af kommercielle, driftsmæssige og ledelsesmæssige erfaringer," siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen, Bladkompagniets bestyrelsesformand, i en pressemeddelelse.

Den kommende direktør ser frem til at sætte sig i spidsen for Bladkompagniet.

"Opgaven er klar. Vi skal lykkes med gennemgribende effektivisering for at sikre fortsat konkurrencedygtige priser og høj kvalitet for såvel dagbladene som de mange nye produkter, vi distribuerer. Jeg glæder mig til igen at arbejde sammen med et dedikeret team om at løse udfordringerne og til at bringe mine erfaringer på området i spil hos Bladkompagniet," siger Jesper Nielsen i pressemeddelelsen.

Bladkompagniet og den hidtidige direktør, Christian Lanng Nielsen, gik i slutningen af 2015 hver til sit. På posten blev Hans Peter Nissen, koncenlogistikdirektør i JP/Politikens Hus, konstitueret.

Bladkompagniet er ejet 50/50 af Berlingske Media og JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs