MediaWatch

Politiken og Information hædret for design

Både Politiken og Information høstede flere priser, da den skandinaviske organisation SNDS hyldede årets bedste avis- og nyhedsdesign.

Der stod "Politiken" på 11 priser og "Information" på syv, da den skandinaviske organisation Society for News Design Scandinavia (SNDS) i sidste uge hædrede årets bedste nyhedsdesign på print og digitalt. Det skriver fagbladet Journalisten.

Mens Information vandt priserne i printkategorien, fik Politiken ud over syv priser for printdesign også fire i den digitale kategori.  

"Politiken har en lang tradition for stærkt design. Men det er usædvanligt, at Information i printkategorierne er oppe og vinde lige så mange priser som Politiken," siger grafisk designer Lars Pryds, der er redaktør på SNDS’ magasin og medlem af årets konkurrencekomité til Journalisten.

Blandt de øvrige danske indslag var der to priser i printkategorien til Jydskevestkysten, samt en til Jyllands-Posten og til Journalisten. I en digitale kategori fik Ekstra Bladet og Kristeligt Dagblad hver en pris.

Priserne dækker over tre "karat", henholdsvis guld- og sølvmedaljer samt hædrende omtale.

Hvilket design, der har gjort sig fortjent til de mest ærefulde priser, guldmedaljen samt tre hovedpriser, blev ikke offentliggjort. Det sker ved en konference til efteråret, skriver Journalisten.

Listen over samtlige hædrede medier kan ses på SNDS' website.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs