MediaWatch

Ekstra Bladets journalister genoptager arbejdet

Medarbejderne på Ekstra Bladet har ifølge Journalisten besluttet at vende tilbage til arbejdet efter at have nedlagt det i går.

Ekstra Bladet journalister vender tilbage til deres arbejde. Det skriver Journalisten.

Medarbejderne samlede sig til et møde kl. 10, og her blev det altså ifølge Journalisten vedtaget at genoptage arbejdet.

Journalisterne nedlagde arbejdet i går. Det skete på grund af utilfredshed med ledelsens udspil til personlige tillæg, som træder i kraft 1. april. Chefredaktør Poul Madsen stillede sig imidlertid uforstående over for arbejdsnedlæggelsen.

"Jeg var meget overrasket, da medarbejderne nedlagde arbejdet, og jeg stiller mig fuldstændig uforstående overfor, at de gør det midt i en fase, hvor vi forhandler. Medarbejderne må være fejlinformeret og have troet, at forhandlingerne er brudt sammen. Det er der overhovedet ikke tale om. Vi er nærmest ikke kommet i gang endnu," sagde Poul Madsen tidligere på dagen til MediaWatch.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere