MediaWatch

Ekstra Bladets journalister genoptager arbejdet

Medarbejderne på Ekstra Bladet har ifølge Journalisten besluttet at vende tilbage til arbejdet efter at have nedlagt det i går.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Ekstra Bladet journalister vender tilbage til deres arbejde. Det skriver Journalisten.

Medarbejderne samlede sig til et møde kl. 10, og her blev det altså ifølge Journalisten vedtaget at genoptage arbejdet.

Journalisterne nedlagde arbejdet i går. Det skete på grund af utilfredshed med ledelsens udspil til personlige tillæg, som træder i kraft 1. april. Chefredaktør Poul Madsen stillede sig imidlertid uforstående over for arbejdsnedlæggelsen.

"Jeg var meget overrasket, da medarbejderne nedlagde arbejdet, og jeg stiller mig fuldstændig uforstående overfor, at de gør det midt i en fase, hvor vi forhandler. Medarbejderne må være fejlinformeret og have troet, at forhandlingerne er brudt sammen. Det er der overhovedet ikke tale om. Vi er nærmest ikke kommet i gang endnu," sagde Poul Madsen tidligere på dagen til MediaWatch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs