MediaWatch

Bornholms Tidende lancerer søndagsavis

For første gang i avisens 150-årige historie vil Bornholms Tidende fra april udkomme om søndagen. Den nye udgave udkommer i første omgang i et halvt år.

Bornholmerne kan fra midten af april se frem til at kunne læse det lokale dagblad Bornholms Tidende alle ugens syv dage, når avisen lancerer en søndagsudgave.

Udgivelsen af den kommende søndagsudgave bliver i første omgang udelukkende i digital form som en e-avis, og den vil udkomme i første omgang et halvt års tid. Den nye søndagsavis er ifølge chefredaktør for Bornhoms Tidende, Søren Christensen, en jubilæumsgave til læserne i anledning af, at avisen i år kan fejre 150 års fødselsdag.

"Efter det halve år vil vi så vurdere, om der er grobund for at fortsætte med en elektronisk søndagsavis. Men det er altså en gratis gave, som måske den første måneds tid vil kunne læses af alle, men derefter bliver den kun tilgængelig for vores abonnenter," udtaler Søren Christensen i en pressemeddelelse.

Baggrunden for, at Bornholms Tidende kan tilbyde den kommende søndagsavis gratis alle den første måneds tid, er, at en række annoncører betaler for at gøre avisen tilgængelig for ikke-abonnenter.

Bornholms Tidende regner med, at den nye e-avis præsenteres 17. april.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs