MediaWatch

Politisk redaktør forlader Børsen

Mads Brandstrup forlader efter lidt over tre år posten som Børsens politisk redaktør og skal fremover være pressechef for Socialdemokraterne.

Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv
Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Børsen skal på udkig efter en ny politisk redaktør. Den nuværende, Mads Brandstup, har valgt at skifte job og skal fremover være pressechef for Socialdemokraterne, oplyser Børsens nyhedschef, Jørgen Andresen.

Mads Brandstrup er en del af en redaktion, der ud over ham selv tæller en reporter og en praktikant. Han forlader jobbet med udgangen af februar, og Børsen slår i første omgang stillingen op internt.

"Vi har ikke en afløser parat nu og her, men slår stillingen op internt inden for de næste par dage," siger Jørgen Andresen.

Mads Brandstrup kom til Børsen i 2012, hvor han afløste Ulrik Horn som Børsens politiske redaktør. Han har tidligere i sin karriere arbejdet for DR, TV 2 og Politiken.

Emborg til Børsen

Om den politiske redaktørs skifte fra den borgerlige avislejr til den røde fløj på Christiansborg siger nyhedschefen:

"Det studser jeg lige så lidt over, som at en tidligere chefredaktør for den socialdemokratiske presse skifter til en borgerlig avis," siger Jørgen Andresen med henvisning til, at det i går kom frem, at tidligere chefredaktør for Avisen.dk, der er ejet halvt af LO, bliver ny redaktionschef for Børsen.

"Så i bund og grund kan man vel sige, at det så står et 1-1," siger nyhedschefen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere