MediaWatch

Metroxpress udbetaler bonus for at nå trafikmål

Gratisavisen har nået sine mål for trafikken på mx.dk, og det udløser en bonus til medarbejderne.

Foto: Simon Fals/Polfoto/Arkiv

Der er kontant betaling til medarbejderne på Metroxpress, efter gratisavisen har nået sine fastsatte mål for trafikken på mx.dk. Det skriver Finans.

"Vi har haft en fænomenal stærk december på nettet, og det har udløst en bonus til alle medarbejdere," siger Thomas Raun, Metroxpress' adm. direktør, til Finans.

Han vil ikke oplyse, hvor mange penge det drejer sig om.

I august 2015 oplyste schweiziske Tamedia, som ejer Metroxpress, at mx.dk i 2015 vil give et positivt bidrag til bundlinjen. Og penge på bundlinjen er der brug for. I 2014 havde Metroxpress et underskud på 68 mio. kr., og året før var minusset på 65 mio. kr.

I august fortalte Thomas Raun til MediaWatch, at han forventede, at avisen også i 2015 og 2016 vil give underskud, og Tamedia erklærede sig klar til at investere yderligere i den danske avis for at nå et positivt resultat.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs