MediaWatch

Berlingske-formand stopper i flyselskab

Formanden for Berlings-koncernen, Kim Graven-Nielsen, forlader direktørstol i flyselskab for at hellige sig bestyrelsesarbejde.

Foto: Per Folkver/Polfoto/Arkiv

Berlingske Medias bestyrelsesformand, Kim Graven-Nielsen, stopper med omgående virkning som adm. direktør i flyudlejningsselskabet Nordic Aviation Capital, skriver Børsen.

Kim Graven-Nielsen stopper for at hellige sig bestyrelsarbejde. Han afløses af finansdirektør i Nordic Aviation Capital, Søren M. Overgaard.

Kim Graven-Nielsen blev i 2009 udnævnt som næstformand i bestyrelsen i Nordic Aviation Capital, indtil han i 2012 blev udnævnt til adm. direktør i selskabet. Under Kim Graven-Nielsens ledelse købte kapitalfonden EQT og Lego-familiens pengetank, Kirkbi, 50 pct. af aktierne i flyselskabet af stifteren Martin Møller for over 10 mia. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs