MediaWatch

Logistikdirektør afløser Lisbeth Knudsen i bestyrelser

Lisbeth Knudsen har taget afsked med yderligere to bestyrelser i Berlingske-familien og afløses af en Berlingske-veteran.

Lisbeth Knudsen fortsætter retræten fra bestyrelsesposter i Berlingske-koncernen, efter hun i sidste uge forlod posten som koncernchef for Berlingske Media og chefredaktør for Berlingske.

Senest har hun sagt farvel til bestyrelserne i de to trykkeriselskaber Trykkompagniet og Sjællandske Avistryk med adresse i hhv. Hvidovre og Slagelse.

Ind i bestyrelser træder i stedet Henning Pilegaard Lindø. Han har titel af logistikdirektør og har været i Berlingske-koncernen i over 25 år.

Lisbeth Knudsen har dermed trukket sig fra stort set alle sine poster i Berlingske-koncernen. Ifølge virksomhedsregisteret CVR sidder hun fortsat i bestyrelsen hos Berlingske Netdoktor, Berlingske Avistryk og Mecom Denmark Holdings. Desuden er hun stadigvæk direktør i Berlingske Netdoktor.

Også i Infomedia, som er ejet ligeligt af Berlingske Media og JP/Politikens Hus, er Lisbeth Knudsen endnu bestyrelsesformand. I Danske Medier bestrider Lisbeth Knudsen fortsat formandsposten, men en afløser findes i nær fremtid.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs