MediaWatch

Logistikdirektør afløser Lisbeth Knudsen i bestyrelser

Lisbeth Knudsen har taget afsked med yderligere to bestyrelser i Berlingske-familien og afløses af en Berlingske-veteran.

Lisbeth Knudsen fortsætter retræten fra bestyrelsesposter i Berlingske-koncernen, efter hun i sidste uge forlod posten som koncernchef for Berlingske Media og chefredaktør for Berlingske.

Senest har hun sagt farvel til bestyrelserne i de to trykkeriselskaber Trykkompagniet og Sjællandske Avistryk med adresse i hhv. Hvidovre og Slagelse.

Ind i bestyrelser træder i stedet Henning Pilegaard Lindø. Han har titel af logistikdirektør og har været i Berlingske-koncernen i over 25 år.

Lisbeth Knudsen har dermed trukket sig fra stort set alle sine poster i Berlingske-koncernen. Ifølge virksomhedsregisteret CVR sidder hun fortsat i bestyrelsen hos Berlingske Netdoktor, Berlingske Avistryk og Mecom Denmark Holdings. Desuden er hun stadigvæk direktør i Berlingske Netdoktor.

Også i Infomedia, som er ejet ligeligt af Berlingske Media og JP/Politikens Hus, er Lisbeth Knudsen endnu bestyrelsesformand. I Danske Medier bestrider Lisbeth Knudsen fortsat formandsposten, men en afløser findes i nær fremtid.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs