MediaWatch

Logistikdirektør afløser Lisbeth Knudsen i bestyrelser

Lisbeth Knudsen har taget afsked med yderligere to bestyrelser i Berlingske-familien og afløses af en Berlingske-veteran.

Lisbeth Knudsen fortsætter retræten fra bestyrelsesposter i Berlingske-koncernen, efter hun i sidste uge forlod posten som koncernchef for Berlingske Media og chefredaktør for Berlingske.

Senest har hun sagt farvel til bestyrelserne i de to trykkeriselskaber Trykkompagniet og Sjællandske Avistryk med adresse i hhv. Hvidovre og Slagelse.

Ind i bestyrelser træder i stedet Henning Pilegaard Lindø. Han har titel af logistikdirektør og har været i Berlingske-koncernen i over 25 år.

Lisbeth Knudsen har dermed trukket sig fra stort set alle sine poster i Berlingske-koncernen. Ifølge virksomhedsregisteret CVR sidder hun fortsat i bestyrelsen hos Berlingske Netdoktor, Berlingske Avistryk og Mecom Denmark Holdings. Desuden er hun stadigvæk direktør i Berlingske Netdoktor.

Også i Infomedia, som er ejet ligeligt af Berlingske Media og JP/Politikens Hus, er Lisbeth Knudsen endnu bestyrelsesformand. I Danske Medier bestrider Lisbeth Knudsen fortsat formandsposten, men en afløser findes i nær fremtid.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs