MediaWatch

Logistikdirektør afløser Lisbeth Knudsen i bestyrelser

Lisbeth Knudsen har taget afsked med yderligere to bestyrelser i Berlingske-familien og afløses af en Berlingske-veteran.

Lisbeth Knudsen fortsætter retræten fra bestyrelsesposter i Berlingske-koncernen, efter hun i sidste uge forlod posten som koncernchef for Berlingske Media og chefredaktør for Berlingske.

Senest har hun sagt farvel til bestyrelserne i de to trykkeriselskaber Trykkompagniet og Sjællandske Avistryk med adresse i hhv. Hvidovre og Slagelse.

Ind i bestyrelser træder i stedet Henning Pilegaard Lindø. Han har titel af logistikdirektør og har været i Berlingske-koncernen i over 25 år.

Lisbeth Knudsen har dermed trukket sig fra stort set alle sine poster i Berlingske-koncernen. Ifølge virksomhedsregisteret CVR sidder hun fortsat i bestyrelsen hos Berlingske Netdoktor, Berlingske Avistryk og Mecom Denmark Holdings. Desuden er hun stadigvæk direktør i Berlingske Netdoktor.

Også i Infomedia, som er ejet ligeligt af Berlingske Media og JP/Politikens Hus, er Lisbeth Knudsen endnu bestyrelsesformand. I Danske Medier bestrider Lisbeth Knudsen fortsat formandsposten, men en afløser findes i nær fremtid.

Forsiden lige nu

Netflix glider af på S-forslag og sender bolden tilbage til politikerne

Den amerikanske streamingtjeneste vil ikke svare på, om den er klar til at imødekomme ønske fra flere partier om at betale en procentdel af sin omsætning tilbage til det danske produktionsmiljø. Tværtimod mener Netflix, at det er op til politikerne at finde løsninger, der "tilskynder investeringer".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere