MediaWatch

Logistikdirektør afløser Lisbeth Knudsen i bestyrelser

Lisbeth Knudsen har taget afsked med yderligere to bestyrelser i Berlingske-familien og afløses af en Berlingske-veteran.

Lisbeth Knudsen fortsætter retræten fra bestyrelsesposter i Berlingske-koncernen, efter hun i sidste uge forlod posten som koncernchef for Berlingske Media og chefredaktør for Berlingske.

Senest har hun sagt farvel til bestyrelserne i de to trykkeriselskaber Trykkompagniet og Sjællandske Avistryk med adresse i hhv. Hvidovre og Slagelse.

Ind i bestyrelser træder i stedet Henning Pilegaard Lindø. Han har titel af logistikdirektør og har været i Berlingske-koncernen i over 25 år.

Lisbeth Knudsen har dermed trukket sig fra stort set alle sine poster i Berlingske-koncernen. Ifølge virksomhedsregisteret CVR sidder hun fortsat i bestyrelsen hos Berlingske Netdoktor, Berlingske Avistryk og Mecom Denmark Holdings. Desuden er hun stadigvæk direktør i Berlingske Netdoktor.

Også i Infomedia, som er ejet ligeligt af Berlingske Media og JP/Politikens Hus, er Lisbeth Knudsen endnu bestyrelsesformand. I Danske Medier bestrider Lisbeth Knudsen fortsat formandsposten, men en afløser findes i nær fremtid.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere