Svensk erhvervsavis præsenterer ny chefredaktør

Ved årsskiftet er der udskiftning på chefredaktørposten hos stor svensk erhvervsavis. Afgående chefredaktør fortsætter på avisen.
Lotta Edling, kommende chefredaktør på Dagens Industri | Foto: PR
Lotta Edling, kommende chefredaktør på Dagens Industri | Foto: PR

1. januar 2016 er der vagtskifte på posten som chefredaktør for svenske Dagens Industri. Det oplyser avisens ejer, Bonnier, i en pressemeddelelse.

Ny på posten bliver Lotta Edling, der siden 2009 har været redaktionschef på avisen. Tidligere har hun arbejdet for bl.a. Ekonomi24 og Veckans Affärer.

Hun afløser Peter Fellman. Han skal fremover være Dagens Industris korrespondent i New York.

"Jeg er meget stolt og glad over muligheden for at lede Dagens Industri i en ny, spændende tid. Dagens Industri har en fantastisk position, et meget stærkt brand og en vigtig stemme i det svenske erhvervsliv. Jeg ser frem til sammen med mange dygtige medarbejdere at styrke den position ved at udvikle og forny vores journalistik og vores tilbud til læserne gennem alle vores forskellige kanaler," siger Lotta Edling i pressemeddelelsen.

Tak til afgående chef

Dagens Industri er ejet af Bonnier, og herfra lyder der rosende ord til både den nye og afgående chefredaktør.

"Jeg er overbevist om, at Lotta Edling med succes kommer til at fortsætte udviklingen og cementere Dagens Industris unikke position som landets førende erhvervsavis. Dagens Industri har under Peter Fellmans ledelse sat dagsordenen for al virksomhedsjournalistik både på print og digitalt," siger bestyrelsesformand for Dagens Industri, Thomas Franzen, i pressemeddelelsen.

Dagens Industri når hver dag omkring 300.000 læsere og har over 100 journalister ansat.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også