MediaWatch

Citatbarometer: De mest citerede aviser i første halvår

Tre morgenaviser kæmpede om at blive den mest citerede avis i årets første seks måneder, mens erhvervsavis indtager fjerdepladsen, viser Citatbaromeret.

Foto: /ritzau/arkiv/Jens Dresling/

Mens Politikens cementerede sin førsteplads, som den mest citerede avis i årets første seks måneder, byttede de to faste duellanter Berlingske og Jyllands-Posten plads i forhold til sidste år.

Ingen af de to kunne dog røre Politiken, som blev citeret i alt 1417 gange i første halvår af 2015, viser MediaWatchs Citatbarometer, som opgør, hvor mange gange de danske aviser er blevet citeret af dagbladene og den række af radio- og tv-nyheder, som indgår i Infomedias måling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs