MediaWatch

Jyske Medier søsætter betalingskoncept på nettet

De tre dagblade i Jyske Medier hegner den bedste journalistik ind i konceptet 'Exclusive', der forbeholdes abonnenter.

Jyske Medier har i dag lanceret Exclusive, der er navnet på en fælles selvstændigt digitalt produkt på tværs af Horsens Folkeblad, Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad.

Det skriver dagbladene i en pressemeddelelse.

På Exclusive, exclusive.jyskemedier.dk, kan læserne få dagens vigtigste nyheder og bedste historier i fuld længde, skriver mediehuset.

Fredericia Dagblad, Horsens Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad har i dag hvert sit gratis nyhedssite, og de tre sites – hsfo.dk, vafo.dk og frdb.dk – kommer fortsat til at levere nyheder på nettet:

"Vi vil fortsat være den vigtigste nyhedsformidler i hele vores udgivelsesområde i dagbladene og på vores tre gratis nyhedssider i Horsens, Vejle og Fredericia – hsfo.dk, vafo.dk og frdb.dk. Men journalistik koster penge, og derfor flytter vi en del af vores redaktionelle fokus og ressourcer fra vores gratis nyhedssider til Exclusive. Det koster at komme et spadestik dybere ned i de lokale nyheder," siger Alex Pedersen.

Nyt produkt for abonnenter

Exclusive er i første omgang lanceret til eksisterende abonnenter. Næste år vil det være muligt at tegne abonnement på Exclusive alene, til den tid vil Exclusive dog fortsat være gratis for abonnenter på avisen og E-avisen.

Ansvarshavende chefredaktør for Jyske Medier, Alex Pedersen, glæder sig over at kunne tilbyde en digital nyhedsplatform, som ikke tidligere er set lignende i mediebranchen.

Han fremhæver, at Exclusive sætter den enkelte læser i stand til selv at sammensætte sin forside, så den viser historier ud fra de emner, som læseren interesserer sig for. De artikler ses på en tredjedel af forsiden. På den øvrige forside vises væsentlige aktuelle historier fra Jyske Medier.

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere