MediaWatch

Information sætter nyt redaktionelt lederhold

Information omorganiserer den redaktionelle ledelse efter tidligere redaktionschef for weekend og kultur Rune Lykkebergs exit fra avisen.

Det redaktionelle ansvar for kultur-, litteratur- og weekendstoffet deles ud på flere ledere på Information.

Avisen har netop udnævnt ny redaktionel ledelse i kølvandet på redaktionschef for weekend og kultur Rune Lykkebergs skifte til Politiken i sommer. Det skriver Information i en meddelelse.

Lotte Folke Kaarsholm, 38, bliver redaktionschef for weekend og udland. Hun kommer fra en stilling som udlandsredaktør og bevarer det overordnede ansvar for avisens internationale dækning. Som souschef med daglig ansvar for den internationale dækning ansættes Christian Andersen, der kommer fra en stilling som vikarierende nyhedsredaktør på Information.

Ny kulturredaktør på Information bliver Anna von Sperling, 40, der kommer fra en stilling som skribent på avisens internationale redaktion og har været ansat på Information siden 2004.

Informations nuværende kulturredaktør Peter Nielsen skal skærpe avisens fokus på bogstoffet i en nyoprettet stilling som litteraturredaktør med ansvar for at skrive og redigere fredagssektionen Bøger.

Anton Geist fortsætter som indlandsredaktør, Nikolai Thyssen fortsætter som redaktionschef for online og debat og Claus Overgaard Knudsen som nyhedschef.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere