"Den største sparerunde på Berlingske nogensinde"

21 stillinger skal nedlægges på flagskibet Berlingske, heraf 16 redaktionelle. Det er den største sparerunde på avisens redaktion nogensinde, siger tillidsmand Uffe Gardel.

Både målt i procenter og i selve antallet af journalister, der skal spares væk, er der udsigt til den største fyringsrunde i dagbladet Berlingskes levetid, det siger avisens journalistiske tillidsmand, erhvervsjournalist Uffe Gardel.

Det er i dag blevet meldt ud, at 21 stillinger skal skæres på avisen i Pilestræde. Heraf skal 16 stillinger findes på redaktionerne og i ledelseslaget. Avisens ansatte er "chokerede", siger Uffe Gardel til MediaWatch.

"Det er flere, end nogen havde regnet med. Det er både nominelt og procentuelt den største sparerunde, vi har været igennem på redaktionen," siger han. 

Berlingske har omkring 200 fastansatte redaktionelle medarbejdere, siger Uffe Gardel. Det er altså omkring 8 pct. af det redaktionelle maskinrum, der skal spares væk. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også