MediaWatch

Ny ledelse til Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad ommøblerer ledelsen. Avisen får ny nyhedsredaktør og ny redaktionschef.

Kristeligt Dagblad har nu fået sat et nyt redaktionelt ledelseshold til at køre avisen videre efter, at den tidligere medredaktør Michael Ehrenreich i november forlod sin post.

Fremover får Kristeligt Dagblad en anderledes ledelsesstuktur. Avisen har oprettet en ny stilling som nyhedsredaktør. Den tiltrædes per 1. marts af journalist Morten Rasmussen, der kommer fra en stilling som presserådgiver i Sundhedsstyrelsen.

Samtidig udnævnes avisens hidtidige nyhedschef Jeppe Duvå til redaktionschef. Morten Rasmussen vil i sin nye stilling indgå i avisens ledelse med reference til Jeppe Duvå.

Morten Rasmussen, 40, har tidligere været ansat på Kristeligt Dagblad, senest som redaktør af avisens digitale medier.

Jeppe Duvå, 52, kom til Kristeligt Dagblad som nyhedschef i 2007 og havde før det været journalist og redaktør på både Politiken og Berlingske, herunder erhvervsredaktør på Berlingske samt chef for avisens lederkollegium.

”Med forfremmelsen af Jeppe Duvå til redaktionschef og ansættelsen af Morten Rasmussen som nyhedsredaktør har Kristeligt Dagblad fået en meget stærk redaktionel ledelse,” siger ansvarshavende
chefredaktør og adm. direktør Erik Bjerager.

Kristeligt Dagblad har et oplag på 27.000 daglige eksemplarer med 110.000 daglige læsere.

- JHT

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere