MediaWatch

Penkowa anlægger sag mod Poul Pilgaard

Hjerneforsker Milena Penkowa anlægger sag mod Weekendavisens journalist Poul Pilgaard for ærekrænkende udtalelser, skriver BT.  Poul Pilgaard er journalisten, der siden 2010 har skrevet om forskeren, der nu er suspenderet fra Københavns Universitet.  Det er især Poul Pilgaards foredrag om sagen, der har stødt Penkowa. Der er grænser for, hvor meget man skal finde sig i at blive svinet til, siger hun til avisen.

Hjerneforsker Milena Penkowa anlægger sag mod Weekendavisens journalist Poul Pilgaard for ærekrænkende udtalelser, skriver BT. 

Poul Pilgaard er journalisten, der siden 2010 har skrevet om forskeren, der nu er suspenderet fra Københavns Universitet. 

Det er især Poul Pilgaards foredrag om sagen, der har stødt Penkowa. Der er grænser for, hvor meget man skal finde sig i at blive svinet til, siger hun til avisen.

Hun har en lydoptagelse fra et foredrag, hvor Poul Pilgaard ifølge Penkowa siger, at hun har medvirket i en af "danmarkshistoriens største sager om uredelighed". Men der er ikke er faldet om i sagen.

Poul Pilgaard afviser kritikken og henviser til, at Milena Penkowa sidste år accepterede en tre måneders betinget dom.
 

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs