MediaWatch

JP/Pol: Metroxpress-samarbejde fortsætter

Selvom Kinnevik er gået i offensiven for at overtage mere af forretningen i Metro International, kommer det ikke til at påvirke den danske forretning i det danske datterselskab Metroxpress A/S, der udgiver Metroxpress og 24timer. Metroxpress A/S er ejet 51 pct. af Metro International, mens resten af selskabet er delt mellem A-pressen og JP/Politikens Hus - og her er der ingen interesse i at ændre på det, selv hvis Kinneviks købstilbud skulle gælde Metros datterselskaber - og ikke kun være møntet på moderselskabet.

Selvom Kinnevik er gået i offensiven for at overtage mere af forretningen i Metro International, kommer det ikke til at påvirke den danske forretning i det danske datterselskab Metroxpress A/S, der udgiver Metroxpress og 24timer.

Metroxpress A/S er ejet 51 pct. af Metro International, mens resten af selskabet er delt mellem A-pressen og JP/Politikens Hus - og her er der ingen interesse i at ændre på det, selv hvis Kinneviks købstilbud skulle gælde Metros datterselskaber - og ikke kun være møntet på moderselskabet.

"JP/Politikens Hus har et forbilledligt samarbejde med Metro International om udgivelse af MetroXpress og 24timer i Danmark. Vi ser ingen grund til, at det gode samarbejde skulle blive ændret som følge af Kinneviks bud," siger koncerndirektør Stig Ørskov, JP/Politikens Hus.

Samme melding lyder fra A-pressen:

"Kinneviks købstilbud ændrer ikke noget for os," siger adm. direktør Bjarne Salomonsen.

- LR

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs