MediaWatch

Politiken sløjfer mediesider

Som led i Politikens omlægning, er de faste mediesider om tirsdagen sendt på pension. Mediestoffet forsvinder dog ikke ud af avisen.

Efter et lille års tid med to faste mediesider i Politikens kultursektion, er de nu lagt ned igen. Det fremgår af dagens avis.

Medieredaktør Jakob Elkjær bekræfter, at siderne er nedlagt i forbindelse med avisens designomlægning. Han og andre journalister vil dog fortsat skrive om mediestof, det får blot ikke nogen fast placering eller ugedag.

Politikens medieoplag hver tirsdag var en blanding af nyheder og anmeldelser, som primært blev skrevet af Jakob Elkjær, der kom til Politiken som medieredaktør fra fagbladet Journalisten i november 2010, samt tv-redaktør Henrik Palle. Derudover var der en ugentlig medieklumme skrevet af eksterne skribenter.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs