MediaWatch

Engell: Børsen vinder bid og skarphed

Kommentatorkollegaen på TV 2 News, Hans Engell, vurderer, at Niels Lunde er noget nær perfekt til det nye chefredaktørjob på Børsen. Lunde er blandt de allerskarpeste analytikere, når det handler om erhvervsliv, samfund og politik, lyder det fra Hans Engell.

Kommentatorkollegaen på TV 2 News, Hans Engell, vurderer, at Niels Lunde er noget nær perfekt til det nye chefredaktørjob på Børsen.

Lunde er blandt de allerskarpeste analytikere, når det handler om erhvervsliv, samfund og politik, lyder det fra Hans Engell.

“Og så har han to andre værdifulde egenskaber: Han har udpræget nyhedssans for det væsentlige og stor integritet. Netop den profil passer som hånd i handske til den redaktionelle linje, Anders Krab har lagt for avisen og jeg er sikker på, at Lunde som journalistisk chefredaktør vil give avisen mere bid og skarphed.”

Niels Lunde skal drive og udvikle al journalistik i både papirudgaven af Børsen, på internettet og de trådløse platforme.

Niels Lunde forlader Politiken ved månedens udgang og starter på Børsen 1. september
 

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs