MediaWatch

Ny direktør for Dao møder ind til udfordringer på flere fronter

Stigende priser på brændstof, en ringe forbrugertillid og mangel på arbejdskraft er nogle af de opgaver, som ligger klar på skrivebordet til ny spydspis for Dao, efter adm. direktør har sagt sit job op.

Dorthe Bjerregaard-Knudsen, bestyrelsesformand for Dao og koncerndirektør hos JP/Politikens Hus. | Foto: Emma Sejersen/JP/Politikens Hus

Dansk Avis Omdeling (Dao) skal have en ny direktør. Det står klart, da det tirsdag blev meldt ud, at Morten Villberg stopper som adm. direktør for distributionsselskabet efter godt tre år på posten.

Den kommende direktør skal forberede sig på, at betingelserne for at drive forretningen er blevet vanskeligere i løbet af året. 2022 har budt på ”uventede og betydelige markedsmæssige udfordringer”, lyder det fra Dorthe Bjerregaard-Knudsen, bestyrelsesformand for Dao og koncerncidektør hos selskabets hovedejer, JP/Politikens Hus.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs