MediaWatch

Jyllands-Posten napper gravere fra Berlingske og Information

Avisen udvider gravergruppe med to nye journalister.

Foto: Niels Hougaard/IND

Helene Kristine Holst og Sebastian Abrahamsen rykker fra deres respektive medier og til Jyllands-Postens gravergruppe. Det fremgår af et tweet fra avisens graverredaktør Jesper Høberg, som bl.a. Journalisten har noteret.

Helene Kristine Holst kommer direkte fra en stilling som journalist i Berlinskes gravergruppe, mens Sebastian Abrahamsen rykker fra en lignende stilling fra Dagbladet Information.

Sebastian Abrahamsen har været tilknyttet Information i ni år, mens Helene Kristine Holst har haft sin gang på Berlingske siden 2016.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs