MediaWatch

Information henter ny digital redaktionschef hos DR

Ny digital redaktionschef skal sætte retningen for, hvordan Informations digitale, journalistiske indhold kan få nå bredere ud.

Foto: Finn Frandsen

Kim Schou har 1. juni første arbejdsdag på Store Kongensgade i København, hvor han som Informations nye digitale redaktionschef skal guide avisen mod bedre udnyttelse af det journalistiske indhold. Det skriver Information i en meddelelse.

Han har siden 2017 været redaktør for digitale fortællinger i DR Nyheders digitale gren, DR Digital. Her har han bl.a. stået for at udbygge webdoks-formatet og podcastfortællinger. Tidligere har Kim Schou været tilknyttet Kristeligt Dagblad, hvor han ligeledes har beskæftiget sig med udvikling af digitale formater såsom long reads og fortællinger med blanding af tekst, lyd og visuelle elementer.

Rune Lykkeberg, chefredaktør for Information, har store forventninger til Kim Schou i rollen som digital redaktionschef.

”Vi vil på Information have vores eget digitale udtryk og udvikle en journalistik, der viser en anden vej digitalt. Kim har nogle helt rigtige ideer til, hvordan vi kan tage vores arbejde til det næste niveau, og en masse erfaring og indsigt i, hvordan man gør det konkret,” siger han i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs