MediaWatch

Sjællandske Medier: Stigende priser er vores største udfordring

Stigende priser på papir, energi og udfordringer med rekruttering er det, ”der driller os allermest”, siger mediehusets adm. direktør, Jens Nicolaisen. Indeværende år vil byde på en videreudvikling af det digitale - men ikke på bekostning af print, lyder det.

Foto: PR/Sjællandske Medier

Sjællandske Medier landede en rekordhøj omsætning sidste år på 531 mio. kr. med stigende annonce- og abonnementssalg samt opkøb i Storkøbenhavn. Men mens toplinjen forventes at vokse yderligere i indeværende år, er omkostningssiden mere usikker, siger Sjællandskes adm. direktør, Jens Nicolaisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs