MediaWatch

Regeringen lægger op til "en helt ny model for mediestøtte"

Der skal igangsættes et udredningsarbejde med henblik på en "gennemgribende revision" af mediestøtteordningen. Den statslige støtte til medier skal i højere grad favne den digitale udvikling, lyder det i udspillet til en ny medieaftale.

Foto: Claus Bech

Når en ny medieaftale forhåbentlig snart bliver underskrevet og har et flertal af Folketingets partier bag sig, skal det også være et startskud til en gennemgribende revision af mediestøtteordningen. I hvert fald hvis det står til regeringen.

I sit medieudspil til forhandlingerne om et nyt forlig, der forventes at blive indledt i de kommende uger, fremgår det, at regeringen ønsker at "lægge sporene ud til en helt ny model for mediestøtte", der i højrere grad tilgodeser den digitale udvikling i branchen og samfundet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs