MediaWatch

Erik Bjerager om exit: Tidspunktet er rigtigt til at stoppe og dele ledelsen op

Stigende krav til medieledelse gør en opsplitning mellem det redaktionelle og kommercielle ledelsesansvar relevant, siger Erik Bjerager, der efter 28 år i spidsen for Kristeligt Dagblad giver stafetten videre 1. juni.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kristeligt Dagblad siger 1. juni farvel til den bærende profil og hovedkraft for avisens journalistiske og kommercielle udvikling gennem de seneste 28 år, når adm. direktør og ansv. chefredaktør, Erik Bjerager, stopper.

I forbindelse med hans afgang er et nyt ledelseshold sat sammen af interne kræfter. Ny ansv. chefredaktør bliver redaktionschef Jeppe Duvå i parløb med Karin Dahl Hansen, der i dag er redaktør for Liv&Sjæl-redaktionen. Hun tiltræder i chefredaktionen som chefredaktør i en nyoprettet stilling. På den kommercielle side overtager direktør Hans-Christian Kock, 45, rollen som adm. direktør fra Erik Bjerager.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Nyt medieforlig på plads med kulturbidrag og 100 mio. kr. til DR

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) er blevet enig med en kreds af seks partier om en ny medieaftale, som har været ventet siden 2019. Den indeholder bl.a. en udvidet public service-pulje, en ny børneradiokanal, flere millioner til ugeaviser og en afgift på seks pct. af streamingtjenesternes omsætning.

Rasmus Tantholdt vinder Publicistpris

Publicistprisen blev fredag uddelt, og vinderen blev TV 2-journalist Rasmus Tantholdt, der har sat nye journalistiske standarder for dækningen af krig i dansk tv, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs