MediaWatch

Børsens tidligere kommercielle direktør bliver adm. direktør i investeringsgruppe

Ca. otte måneder efter sin afgang fra Børsen får avisens daværende kommercielle direktør det øverste administrative ansvar for Selected Group.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Frederik Gundorph Olesen er 10. januar tiltrådt som adm. direktør for investeringsgruppen Selected Group og investeringsplatformen The Many, som for nyligt er blevet opkøbt af Selected. Det fremgår af en opslag på Linkedin.

Den nyudnævnte direktør stoppede sidste år på Børsen i forbindelse med en sag, hvor en intern advokatundersøgelse efter tip fra en whistleblower fastslog, at der blev manipuleret med salgstallene i Børsens annonceafdeling for at opnå højere kompensation fra staten for tabt annoncesalg.

Børsen meldte dengang ud, at der ikke var anledning til at konkludere, at den daværende kommercielle direktør "havde foranlediget eller været bevidst om de begåede fejl" - men som ansvarlig for afdelingen var det hans ansvar at sikre, at fejlene ikke kunne finde sted.

Frederik Gundorph Olesen var ansat på Børsen i seks år. Fra 2018-2021 bestred han rollen som kommerciel direktør.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs