MediaWatch

"Det er ikke på vores dagsorden af afskaffe mediestøtten"

JP/Politikens Hus adm. direktør opfordrede i en kronik politikerne til at udfase den redaktionelle produktionsstøtte. Det afviser medieordførere pure.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Når det næste medieforlig skal på plads, bør politikerne have det lange perspektiv på og tænke i en udfasning af grundstammen i mediestøtten - den redaktionelle produktionsstøtte, der udgør omkring 360 mio. kr. årligt.

Sådan lød budskabet i den mediepolitiske skruebold, som adm. direktør for JP/Politikens Hus, Stig Ørskov, onsdag kastede i en kronik i Berlingske. Det var ikke en bold, der blev grebet af mediecheferne for Jysk Fynske Medier og Kristeligt Dagblad - og den kommer heller ikke til at blive samlet op af regeringen, siger medieordfører for Socialdemokratiet, Kasper Sand Kjær, som bakkes op af Konservative og Enhedslisten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs