MediaWatch

"Jeg har siddet 10 år på Christiansborg, og det har virkelig været en øjenåbner for mig at komme ud derfra"

Karriereryk 2021. Springet fra Christiansborg til chefgangen på Jyllands-Posten har været større, end Marchen Neel Gjertsen havde forestillet sig, siger hun i MediaWatchs Q&A-serie om karriereryk i år. Skiftet har rokket ved hendes syn på politisk journalistik, fået hende ud på fagligt dybt vand og plantet et ønske i hende om at skabe en bedre balance i chefredaktør-jobbet.

Marchen Neel Gjertsen, chefredaktør på Jyllands-Posten. | Foto: Kasper Heden Andersen

Hvordan vil du selv beskrive dit jobskifte?

"Som et kæmpe privilegium. Jeg har været på Jyllands-Posten i 10 år med en lille afstikker til Politiken, er vokset op som helt almindelig skrivende til at få mere og mere ansvar til at sidde i vores ledelse og være chef for flere også udover den politiske redaktion. Så på den måde håber jeg, at der var mange i huset, der ikke syntes det var et helt vildt jobskifte, men en relativt naturlig udvikling. Det var i hvert fald den reaktion, jeg fik fra mange af mine kolleger, som sagde, at de syntes, det var det helt rigtige. Det var jeg rigtig glad for, for sådan skal det også være, når man påtager sig et stort ledelsesansvar."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs